Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jong VVAC begint met bekernederlaag tegen Sleeuwijk

20 aug 2016, 21.46Verslag

OTTOLAND – “Helemaal ontevreden kan ik niet zijn, na deze nederlaag”, aldus VVAC-trainer Ton Heijstek na afloop van het met 1-2 verloren bekertreffen tegen Sleeuwijk.

“Wederom ben ik met mijn ploeg in ontwikkeling en dat kost tijd. Sleeuwijk boekte een terechte overwinning, hooguit hadden wij een klein kansje op een gelijkspel. Maar niet meer dan dat.”

VVAC, met de jonge Jelle de Wit (pas 17 – TS) in de gelederen, keek al na drie minuten tegen een achterstand aan. Maar Nick Lakerveld trok de stand snel gelijk.Nog voor rust kwamen de Brabanders, vanaf de penaltystip, op voorsprong en dat minimale verschil werd niet meer weggegeven.