Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kaartenregen irriteert Stolwijk

11 mrt 2018, 20.40Verslag

Stolwijk verloor in eigen huis met 1-2 van het Rotterdamse AGE/GGK. De spits van de tegenpartij mocht van de matig fluitende arbiter in de beginfase na een overtreding doorgaan en scoren.

Het was duidelijk dat Stolwijk hier niet blij mee was. Kleine kansen werden voor rust door de thuisclub niet benut. Na de hervatting vergrootte AGE/GGK de voorsprong na een goed genomen vrije trap. De scheidsrechter, die in totaal veertien gele kaarten trok, bestrafte elk wissewasje. Toen Chris Both in de slotfase de aansluitingstreffer maakte, wilde hij de bal snel uit het doelnet halen. De Rotterdamse doelman voorkwam dat met veel theater. Na wat onschuldig duw- en trekwerk kreeg Both zijn tweede gele kaart. ,,Het zat ons niet mee met deze scheids,” verzuchtte Stolwijk-trainer Chris van de Weide.