-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kerkwijk geeft het in tien minuten volledig uit handen

13 mei 2018, 20.20Verslag

KERKWIJK – De teleurstelling was groot bij Kerkwijk-clubman Marc de Bijl, na afloop van het met 4-1 verloren duel bij MVV’58.

Kerkwijk was in Meteren via een goal van Nick van Eck op een 0-1 voorsprong gekomen. Daarna lagen er kansen om de score uit te breiden, maar de ploeg van trainer Hans van Gameren verzuimde dat te doen. In de tweede helft gaf Kerkwijk binnen no-time alles uit handen, zag De Bijl: “In een tijdsbestek van tien minuten geven we drie tegengoals weg. Dat hoeft gewoon niet en dat is al vaker gebeurd, dit seizoen. Volgens mij heeft dat met concentratie te maken. Je hoopt in de rust dat de jongens een overwinning over de streep kunnen trekken, maar er kwamen twee totaal andere ploegen de kleedkamer uit. Na die drie goals gingen de koppies hangen.”