Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kleinzoon en punt voor Bart Toom

01 dec 2018, 19.31Verslag

PAPENDRECHT -  De zaterdag begon uitstekend voor Bart Toom. 's Nachts werd Guus, zijn eerste kleinzoon, geboren.'s Middags voegde het eerste elftal van Drechtstreek daar een aantrekkelijk duel met Tricht aan toe. "Het werd 3-3 maar het had net zo goed 6-6 kunnen worden", aldus Opa Bart. 't was een heerlijke open pot. Het publiek en wij hebben genoten.”

Drechtstreek kwam op 1-0 door een treffer van Rick Lodder. Na de gelijkmaker van het verdienstelijk spelende Tricht scoorde Lodder opnieuw. Een wereldgoal van Ties van Aggelen (hij scoorde à la Van Basten in de EK-finale van 1988) bepaalde na rust de stand op 3-1.

(foto: Piet van Beest)

Toom probeerde daarna de boel achterin op slot te zetten, maar Tricht vond via Lambregts en Van Gameren toch knap twee keer een gaatje in de Papendrechtse afweer.