Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Knap punt GRC 14 tegen Oranje Wit, maar er zat meer in

23 mrt 2019, 21.42Verslag

GRC 14 pakte zaterdag tegen Oranje Wit eindelijk weer eens een punt. Voor de combinatie uit Rijswijk en Giessen had er zelfs meer in gezeten, maar door twee onnodige treffers werd het 2-2 in Dordrecht.

Oranje Wit, dat vroeg op 1-0 kwam, moest kort na het half uur al met tien man verder na een slaande beweging richting Dennis van Es door Remco v/d Burgh. 

GRC 14 ging op jacht naar de gelijkmaker. Na een mooie combinatie zorgde Wesley v/d Oever voor de 1-1. Vervolgens kwam GRC 14 weer op achterstand na een onnodige overtreding van Joost Smits. Christiaan Perrier benutte de strafschop voor de 2-1.

Vervolgens nam GRC 14 tegen tien man het heft in handen. Twintig minuten voor tijd kregen de manschappen van trainer Piet de Kruif loon naar werken met de 2-2 Michael v/d Oever. GRC 14 wilde meer, maar kreeg de winnende met fraaie kansen voor Samed Koksal en Ousmane Traore, niet meer op het scorebord. Met het resultaat bleef GRC 14 ook staan op de derde plaats van onderen.