Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Koploper Be Ready slaat aanval Right’Oh af

04 nov 2018, 18.16Verslag

HANK - Be Ready sloeg zondag de aanval van Right’Oh op de koppositie in de vierde klasse C af. De Hankenaren trokken in de semi-derby in Geertruidenberg twee minuten voor tijd aan het langste eind met 2-3.

De strafschop voor de 2-3 werd, nadat Safi Esmati tegen de grond was gekwakt, benut door Robin van den Noort. In de wedstrijd kwam Right’Oh wel tweemaal op voorsprong. De gastheren in Geertruiden  gingen met 1-0 de rust in.

Na de rust produceerde Robin van den Noort binnen enkele minuten de 1-1. Vervolgens kwam Right’Oh weer op voorsprong met de 2-1, maar leek het na de 2-2 uit een vrije trap van Thomas Vergunst uit te draaien op een puntendeling. Tot de leidsman naar de stip wees en goudhaantje Van den Noort het verschil maakte.