Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Koploper Sleeuwijk maakt er een historische middag van

09 feb 2019, 19.31Verslag

SLEEUWIJK - Titeljager Sleeuwijk blijft op ramkoers. De mannen van trainer Pieter Tuns maakten RFC met 5-2 in.

De Sleeuwijkers scoorden niet alleen vijf treffers, maar maakten er een feest van met drie huldigingen. Zo werd Remco Viveen gehuldigd voor zijn 500-ste wedstrijd in het eerste van Sleeuwijk. Ook Pasqualle Verwoerdt werd in het zonnetje gezet met zijn 126-ste treffer. Daarmee is Verwoerdt nu topscorer aller tijden op de Roef. Een derde huldiging was voor Michiel Marinissen met zijn 50-ste treffer.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Trainer Pieter Tuns was dan ook goed gemutst. “De ene goal had nog meer schoonheid dan de andere”, aldus Tuns.

Al vroeg schoot Frans v/d Steenhoven op schitterende wijze de 1-0 binnen. Ook de 2-0 van Pasqualle Verwoerdt mocht er zijn. Kort na de rust kopte Danilo Kros werkelijk steenhard de 3-0 binnen. Vervolgens was Michiel Marinissen aan de beurt. Met een fraaie lob tekende Marinissen voor de 4-0. Na de 4-1 van RFC maakte Marinissen er ook 5-1 van. Vervolgens mocht RFC nog profiteren met de 5-2.

Embedded rich media on Twitter