Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Koploper Sleeuwijk sleept er in extremis nog 3-3 uit bij SV Capelle

20 apr 2019, 18.48Verslag

Bij koploper Sleeuwijk wordt het meer en meer billen knijpen. Ook bij SV Capelle leek de equipe van trainer Pieter Tuns na de nederlaag tegen Vuren weer aan het kortste eind te trekken. In extremis slaagde Sleeuwijk er bij de 3-2 stand nog in om in de achtste minuut van de blessuretijd de 3-3 op het scorebord te krijgen.

“We hebben het punt voor de poorten van de hel weg gesleept”, verkondigde trainer Tuns. Door het punt moest Sleeuwijk de koppositie op doelsaldo afstaan aan SC Everstein.

Pal voor rust opende SV Capelle de score middels Maasland met de 1-0. Na de rust kwam Sleeuwijk, dat Danilo Kros geblesseerd achter liet in de kleedkamer, toch nog knap terug met de 1-1 van jeugdspeler Petar Micic. Sleeuwijk kwam zelfs op 1-2 uit een kopbal van de jeugdige Jenner Koek. SV Capelle liet het er niet bij zitten en kwam middels Klinkhammer op 2-2.

In de blessuretijd leek SV Capelle zelfs de winst nog te grijpen met de 3-2. Zoals al vermeld zorgde Pasqualle Verwoerdt in de 98e minuut nog voor de 3-3.