Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Koude douche voor Sliedrecht in laatste kwartier

20 aug 2016, 17.51VerslagUpdate

GOUDA - Sliedrecht had vorig seizoen patent op 'bizarre' wedstrijden en zette die trend zaterdag bij het hoofdklassedebuut moeiteloos voort. In het laatste kwartier werd tegen De Jodan Boys een comfortabele 0-3 voorsprong verspeeld. Eindstand: 5-3.

Sliedrecht leek op weg naar een prachtig resultaat. Stefan van Dam en Sjoerd van der Waal zorgden voor een 0-2 ruststand. Arif Irilmazbilek deed er in de tweede helft nog een schepje bovenop (0-3).

Wat er daarna gebeurde slaat alles. De Jodan Boys zette vanaf de 72e minuut een geslaagde inhaalrace in, alles wat vv Sliedrecht een warm hart toedraagt verbijsterd achterlatend. 

(foto: Jan Volwerk)

Krankzinnige slotfase
Met nog een klein kwartier op de klok was het Bram van Loon die voor de 1-3 zorgde. Nadat Adil Akanioui voor de 2-3 had gezorgd en nog geen drie minuten later ook de 3-3 van Leroy Brank achter de Sliedrechtse doelman in het net lag, was het verzet van de blauw-witten gebroken.

In blessuretijd kwam de thuisploeg via Michel Verkaik zelfs op een 4-3 voorsprong, waarna Elliot Pattinama er in de 94ste minuut ook nog 5-3 van maakte.