Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys boekt eerste zege in Tweede Divisie

20 aug 2016, 21.20Verslag

NOORDWIJKERHOUT/WERKENDAM - Kozakken Boys liet zaterdag bij VVSB zien dat het gelijke spel van een week eerder tegen Koninklijke HFC een misverstand was. De ploeg uit Werkendam won met eclatante cijfers in Noordwijkerhout: 1-4.

Knap was dat de ploeg van trainer Danny Buijs heel de wedstrijd de druk er vol op hield bij VVSB. Uitblinkers waren Berry Powel en Gwaeron Stout, al kon trainer Buijs alle spelers een flinke voldoende geven.

Voordat Kozakken Boys tegen de rust de score opende, trof Mahmut Sonmez al de paal. Een afstandsschot van Gwaeron Stout vloog wel tussen de palen voor de 0-1. Daarmee ging Kozakken Boys met voorsprong rusten.

Na de rust hield Kozakken Boys ook de druk er vol op en het was lekker voetballen met de snelle 0-2 door Berry Powel met een intikker. Na een voorzet van Jurien Gaari en inkopper van Powel stonden de gasten uit Werkendam zelfs florissant op 0-3.

Daarmee was het nog niet gebeurd. Stout haalde nog maar eens flink uit voor de 0-4. VVSB tenslotte kwam niet verder dan de eretreffer met de 1-4. Komende zaterdag speelt Kozakken Boys om 15.00 uur thuis tegen Jong AZ.