Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys geeft score sensationele draai naar 2-3 bij HHC Hardenberg

11 mei 2019, 21.12Verslag

HARDENBERG - Kozakken Boys gaf de score zaterdag bij HHC Hardenberg nog een sensationele draai. De Werkendammers bogen een 2-0 achterstand nog om naar 2-3.

Met het resultaat ging Kozakken Boys ook over de gasten heen op de ranglijst naar de zesde plaats. Verder hebben de Werkendammers de beste papieren voor de derde periode.

Embedded rich media on Twitter

Kozakken Boys kwam er voor de rust niet echt aan te pas. HHC Hardenberg kon met 2-0 gaan rusten. Het enige wapenfeit voor Kozakken Boys was een poging op de paal van Charlton Vicento.

Na de rust bracht het inbrengen van Johnny Lommers de ommekeer. Bij zijn eerste balcontact rondde de Werkendammer na een doorkoper van Vicento meteen af voor de aansluitende 2-1.

Embedded rich media on Twitter

HHC Hardenberg raakte van slag en Kozakken Boys reageerde met de 2-2 van Ahmed el Azzouti na weer een doorkopper van Vicento. Nog was de ommekeer niet klaar. Een voorzet van Jeffrey Rijsdijk werd door Gwaeron Stout bij de tweede paal binnen geschoten voor de 2-3.

Embedded rich media on Twitter