-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys kraakt IJsselmeervogels en gooit titelstrijd helemaal open

12 mei 2018, 20.41Verslag

WERKENDAM - Kozakken Boys beleefde de beste zaterdag van het seizoen. Zelf kraakten de Werkendammers tegenstander IJsselmeervogels met 1-0.  Daarnaast ging koploper Katwijk onderuit bij TEC met 2-0, zodat de titelstrijd in de tweede divisie weer helemaal open is.

“Dit was een hele mooie zaterdag voor ons”, stelde trainer Danny Buijs. “De winst was qua kansen ook verdiend, al bleef het wel spannend tot de laatste minuut.”

Foto's: Teus Admiraal

Voor de rust zette Sanny Monteiro de thuisclub op 1-0. Na de rust verzaakte Achmed Mendes Moreira de Werkendammers verder te laten uit lopen. Bijna ging het nog mis, maar Berry Powel miste voor IJsselmeervogels een grote kans op de gelijkmaker.

Embedded rich media on Twitter

Het bleef spannend, maar Kozakken Boys trok de driepunter toch over de streep. Kozakken Boys kwam tot op drie punten van koploper Katwijk, zodat de ontmoeting in Werkendam over veertien dagen wel eens de klapper van het seizoen kan worden, die beslist over het kampioenschap.

Embedded rich media on Twitter