Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys lelijk onderuit, maar nog wel kansrijk in derde periode

18 mei 2019, 20.19Verslag

WERKENDAM – Kozakken Boys ging zaterdag met 1-2 onderuit tegen Kon. HFC. Op de ranglijst had het consequenties. De beoogde derde plaats is uit het zicht. De Werkendammers staan er nog wel goed voor in de derde periode met een punt voorsprong op Jong Vitesse.

Het eerste half uur op De Zwaaier werden de ‘Boys’ compleet weggespeeld door de gasten uit Haarlem. De 0-2 vertaalde het verschil.

Na de rust ging het met het inbrengen van Johnny Lommers iets beter. Nadat de poging van Charlton Vicento nog half werd gestopt, profiteerde Lommers van de rebound met de 1-2.

(foto: Teus Admiraal)

Er kwam vervolgens nog wat dreiging van Kozakken Boys, maar daar bleef het bij en in het slot bloedde de wedstrijd dood.