Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys naar tweede ronde KNVB-beker

25 sep 2018, 22.09VerslagUpdate

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft zich dinsdagavond zonder al teveel problemen geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB-beker. De Werkendammers wonnen op eigen veld met 3-1 van ONS Sneek, de nummer 10 van de derde divisie.

Binnen drie minuten had Kozakken Boys de 1-0 al op het scorebord na een driedubbele kans. Het was Charlton Vicento die de bal via een Sneeks been binnen schoot. Klungelen van Quentin Jakoba zorgde nog wel voor de gelijkmaker van ONS Sneek. In een poging de bal achter te laten lopen, verslikte Jakoba zich en uit de teruglegger schoot Ale de Boer de 1-1 binnen.

Na ruim een kwartier had Kozakken Boys echter de 2-1 alweer op het scorebord. Gwaeron Stout gaf het laatste zetje. Kort voor het halfuur kwam Kozakken Boys zelfs riant op 3-1. Nu was Ahmed el Azzouti de afmaker.

Na de rust werd het een stuk minder, nadat trainer Jasper de Munck de veldbezetting had veranderd. Het werd zelfs niet om aan te gluren. ONS Sneek greep het initiatief, maar echt gevaarlijk werden de bezoekers niet. 

De loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker is zaterdagavond 29 september rond 23:00 uur.