Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys niet verder dan 1-1 bij Jong Vitesse

09 feb 2019, 22.00Verslag

Kozakken Boys kwam zaterdag niet verder dan 1-1 bij Jong Vitesse.

De gasten uit Werkendam waren wel de bovenliggende partij. Twee schoten van Ahmed el Azzouti en Robert Mutzers werd echter nog geblokt en Sanny Monteiro had pech met een schot op de paal.

De eerste keer dat Jong Vitesse in de zestien meter kwam bij de Werkendammers was het raak aan de andere kant na een duw van Quentin Jakoba. De bal ging op de stip en Jong Vitesse scoorde de 1-0.

Na de rust probeerde Kozakken Boys de zaken nog recht te trekken. Tien minuten voor tijd had invaller Don Bolsius eindelijk succes. Krap onder de lat verdween het schot in het Arnhemse doel voor de 1-1.

Embedded rich media on Twitter

Kozakken Boys wilde meer. De andere invaller Charlton Vicento kreeg nog een geweldige kans, maar de uitblinkende sluitpost van Jong Vitesse lag weer in de weg. Daarmee moest Kozakken Boys genoegen nemen met de 1-1 puntendeling.

Embedded rich media on Twitter