Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys op punt om door te stoten na 0-2 bij FC Lienden

20 apr 2019, 21.18Verslag

Kozakken Boys blijft het uitstekend doen. Zaterdag werd ook FC Lienden aan de zegekar gebonden met 0-2.

Met de driepunter staan de Werkendammers nu op het punt om door te stoten naar de subtop in de tweede divisie. Een schril contrast met de situatie voor de winterstop.

Het was een vrij eenvoudige overwinning in Lienden. Kozakken Boys voetbalde merendeels op de helft van de tegenstander. Nadat de eerste kansen nog werden gemist, was het kort voor de rust wel raak. Sander Heesakkers gaf de bal voor en Charlton Vicento rondde af voor de 0-1.

Ook na de rust deelde Kozakken Boys de lakens uit. Het kwam al snel op 0-2 na een voorzet van Jeffrey Rijsdijk. Met zijn tweede treffer rondde Vincento af. Vervolgens liet Leon Bot nog na om de score verder op te voeren, maar de winst kwam geen moment meer in gevaar.

Embedded rich media on Twitter