Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys 'vergeet' zichzelf te belonen in Spakenburg

24 nov 2018, 20.56Verslag

SPAKENBURG – Kozakken Boys kon zaterdag bij Spakenburg niet tot een overwinning komen. Het duel, waarbij interim Michel Langerak voor het eerst op de bank zat, eindigde in 2-1.

Daarmee kreeg Kozakken Boys te weinig en Spakenburg teveel. Kozakken Boys leverde namelijk een prima eerste helft af. De afronder van Leon Bot en de 0-1 was dan ook dik verdiend.

Rond het half uur leek Gwaeron Stout van afstand de voor zijn doel staande sluitpost van Spakenburg te verrassen, maar de keeper kon nog net met veel geluk redden. Spakenburg kwam vlak voor rust uit een counter en de eerste de beste kans terug tot 1-1.

Na de rust kwam Kozakken Boys niet verder dan wat speldenprikken, maar counterde Spakenburg naar de 2-1. De ‘Boys’ voerden de druk verder op en trainer Langerak bracht Charlton Vicento en Don Bolsius nog binnen de lijnen. Het mocht niet meer baten, nadat in de blessuretijd Bolsius de laatste mogelijkheid over schoot.