Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys verliest van Quick Boys, rood Raily Ignacio

05 aug 2017, 17.35Verslag

KATWIJK - Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag het oefenduel tegen Quick Boys niet weten te winnen. Dankzij een goal van oud-Kozak Madjer Lukoki wonnen de Katwijkers met 1-0.

Na een wandeling in de duinen en een door de gastheren prima verzorgde lunch, begonnen de Boys onder goede omstandigheden aan het tweede oefenduel van de voorbereiding. Quick Boys, waar de andere oud-Kozak Jesper Hogedoorn op de bank verbleef, begon sterker aan het duel en scoorde de verdiende openingstreffer.

De Kozakken speelden vanaf minuut 35 met een man minder, nadat scheidsrechter Ruud Bossen Raily Ignacio naar de tribune verwees. In een wat onrustige en licht onvriendelijke fase besloot de voormalig eredivisie-arbiter de spits na een opstootje van het veld te sturen. Invloed op de uitslag had het niet.

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

Dinsdag oefent Kozakken Boys opnieuw, dan is Dongen de tegenstander. Op Sportpark de Zwaaier wordt om 20:00 uur afgetrapt, de toegang is gratis.

(verslag: Kozakken Boys Media)