Kozakken Boys wint ook derde oefenduel

30 jul 2016, 16.56Verslag

WERKENDAM – Kozakken Boys heeft ook zijn derde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen om weten te zetten in een zege. Op sportpark De Zwaaier werd hoofdklasser Smitshoek met 7-0 verslagen.

Al na drie minuten zette Mahmut Sönmez, overgekomen van Barendrecht, de thuisclub op een 1-0 voorsprong. Door een goal van Gwaeron Stout, die van dichtbij raak kopte, werd er gerust met 2-0. Na de thee was het opnieuw Sönmez die trefzeker was en voor de derde Werkendamse goal aantekende.

Berry Powel (4-0), Wesley Pollemans (5-0), Django Binder (6-0) en Sanny Monteira bepaalden in het restant van de tweede helft de stand op een ruime 7-0 zege.

Eerder won de ploeg van trainer Danny Buijs in de voorbereiding al met 2-0 van Rijnsburgse Boys en werd RVVH met 5-1 aan de kant gezet.