Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys wint ook derde oefenduel

30 jul 2016, 16.56Verslag

WERKENDAM – Kozakken Boys heeft ook zijn derde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen om weten te zetten in een zege. Op sportpark De Zwaaier werd hoofdklasser Smitshoek met 7-0 verslagen.

Al na drie minuten zette Mahmut Sönmez, overgekomen van Barendrecht, de thuisclub op een 1-0 voorsprong. Door een goal van Gwaeron Stout, die van dichtbij raak kopte, werd er gerust met 2-0. Na de thee was het opnieuw Sönmez die trefzeker was en voor de derde Werkendamse goal aantekende.

Berry Powel (4-0), Wesley Pollemans (5-0), Django Binder (6-0) en Sanny Monteira bepaalden in het restant van de tweede helft de stand op een ruime 7-0 zege.

Eerder won de ploeg van trainer Danny Buijs in de voorbereiding al met 2-0 van Rijnsburgse Boys en werd RVVH met 5-1 aan de kant gezet.