Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys zet ongeslagen reeks voort met 1-2 bij Jong Sparta

16 mrt 2019, 20.37Verslag

ROTTERDAM - Kozakken Boys zette zaterdag de ongeslagen reeks voort met 1-2 bij Jong Sparta. Daarmee stegen de Werkendammers naar de achtste plaats op de ranglijst in de tweede divisie.

Voor de rust hadden de Werkendammers het betere van het spel en kwamen verdiend op 0-1 door Leon Bot. Na de rust kwam Jong Sparta langszij met de 1-1. Vervolgens besliste oud-Spartaan Mark Veenhoven de wedstrijd met een inkopper en de 1-2.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Daarmee bleef het spannend zeker, nadat Jeffrey Rijsdijk de bal voor het intikken had, maar miste. Toch trok Kozakken Boys de driepunter over de streep. Daarmee zijn de Werkendammers al acht wedstrijden ongeslagen. 

Embedded rich media on Twitter