Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Late zege houdt ZVG/Cagemax in race voor nacompetitie

10 mrt 2019, 19.53Verslag

TERBORG - Futsaleerstedivisionist won vrijdag in de dying seconds met 1-2 van Brasil'77.

Direct vanaf de aftrap nam ZVG/Cagemax het initiatief, waar Brasil'77 rustig afwachtte en via counters gevaarlijk was. ZVG/Cagemax was niet scherp, veel duels werden verloren en de passing was matig.

ZVG/Cagemax kreeg in de eerste helft wel kansen, maar het vizier stond niet op scherp en de keeper was een sta in de weg. ZVG/Cagemax keeper Coen Burg was drie keer winnaar bij een 1 op 1 situatie en beide ploegen gingen uiteindelijk met een 0-0 stand rusten.

Domper
In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Brasil'77  zakte nog verder terug en ZVG/Cagemax probeerde via afstandsschoten te scoren, maar ook met deze schoten wist de keeper van Brasil'77 wel raad. ZVG/Cagemax kwam er niet doorheen en Brasil kwam er niet meer uit, totdat Brasil uit een hoekschop scoorde en dat was met nog 11 minuten te spelen een aardige domper voor ZVG/Cagemax.

Het tempo ging omhoog en de kansen waren er, maar het lukte telkens net niet om de gelijkmaker te maken. Uiteindelijk was het Nordin el Hassani die 6 minuten voor tijd met een geweldige uithaal in de bovenhoek de 1-1 binnen schoot.

Nacompetitie
Na de gelijkmaker was het wachten op nog een doelpunt van ZVG/Cagemax, maar telkens lukte het net niet. Coach Khalid Elbaz nam een time out om nog wat tactisch te veranderen en met nog 35 seconden te spelen was het Hicham Farhou die met een individuele actie ZVG/Cagemax op voorsprong zette. Hij passeerde twee spelers en scoorde uit een moeilijke hoek de 1-2.

Brasil ging direct met meespelende keeper spelen, maar de tijd was tekort om echt gevaarlijk te worden. De 1-2 overwinning is een belangrijke in de strijd voor een plek in de nacompetitie.

Aanstaande vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Bristol Team op het programma.

(verslag: ZVG/Cagemax)