Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Leerdam Sport na rust onderuit bij koploper MVV'58

11 mei 2019, 21.48Verslag

METEREN – Leerdam Sport had voor rust de kans om koploper MVV’58 pijn te doen. Dat liet het na en in de tweede helft pakte de thuisploeg alsnog een ruime overwinning.

“We hadden het in de eerste helft gewoon goed voor elkaar”, vond trainer Yoni Sahertian. “We hebben toen de kansen gekregen. Als we die maken, winnen we hier, dat weet ik zeker.”

Juarth Leihitu kreeg de nodige mogelijkheden, maar beide ploegen gingen met 0-0 de rust in. In de tweede helft maakte de thuisploeg de 1-0 en kreeg Leerdam Sport-speler Mo el Idrissi zijn tweede gele kaart. Daarna had MVV’58 weinig moeite de wedstrijd binnen te slepen. In Meteren werd het uiteindelijk 4-0.