Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Leerdam Sport niet langs Kerkwijk

14 apr 2019, 18.35Verslag

KERKWIJK - Leerdam Sport slaagde er niet in te winnen van Kerkwijk en ziet de nacompetitie steeds verder uit zicht verdwijnen.

"Als we vandaag winnen, ga je toch met een ander gevoel naar de wedstrijd tegen Brakel", zei trainer Yoni Sahertian. De Leerdammers kwamen in Kerkwijk drie keer op voorsprong, maar gaven die voorsprong telkens weg. Joshua Cohen scoorde van elf meter de 0-1. Na de gelijkmaker zette Tim Verdier zijn ploeg op 1-2. Vlak voor rust viel uit een strafschop de 2-2. "Voor hands, terwijl Efrath Malawauw de bal gewoon kopt. Daar voelden we ons bestolen", zei Sahertian. 

Ook na rust nam Leerdam Sport de leiding. Via een doelpunt van opnieuw Cohen werd het 2-3, maar direct daarop maakte de thuisploeg voor de laatste keer gelijk. 

Embedded rich media on Twitter