Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lekkerkerk net als vorig seizoen tegen Bergambacht in nacompetitiefinale

08 jun 2019, 17.46Verslag

ROTTERDAM – Lekkerkerk heeft in de nacompetitie de eindronde bereikt. De formatie van trainer Marc van der Zee won in Rotterdam met 1-2 van Victoria '04. 
 
Lekkerkerk speelt -net als vorig seizoen- in de finale op zaterdag 15 juni tegen Bergambacht, dat met 2-1 rivaal CKC versloeg.

Lekkerkerk had zoals verwacht veel moeite met Victoria '04. Niettemin kwamen de bezoekers via rechterspits Bart Sterrenburg op 0-1.

Zwak verdedigen zorgde ervoor dat Victoria '04 vlak na rust op gelijke hoogte kon komen. Een Rotterdamse aanvaller kon zomaar doorlopen en passeerde doelman Matthew Edwards: 1-1.

Vrije trap
Lekkerkerk liet het er niet bij zitten. Pim Molenaar boog de bal uit een vrije trap om de muur. Via de binnenkant van de paal was het raak: 1-2.

In de slotfase moest Edwards zijn kwaliteiten tonen. De invaller – Robin Schiedon was op vakantie – hield Lekkerkerk met fraaie reddingen op de been. De finale Lekkerkerk-Bergambacht is een herhaling van vorig jaar. Toen won Lekkerkerk in verlenging met 3-1.