Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC behaalt doelstelling en heeft nog een kleine kans

18 mei 2019, 21.46Verslag

LANGBROEK - LRC speelde bij SVL met 2-2 gelijk en behaalde daarmee de doelstelling. De Leerdammers hebben in de laatste wedstrijd nog altijd een kleine kans op de derde periodetitel.

"Maar die kans wordt elke week kleiner", zei trainer Rob Hilbers. "Voor het mooie hadden we vandaag moeten winnen. Dat had gekund, maar het had ook de andere kant op kunnen vallen. En dus moeten we blij zijn met dit punt. Daarmee zijn we officieel veilig en dat is ook wat waard."

Na een moeizame openingsfase kwam LRC na de 1-0 beter in de wedstrijd. Op aangeven van Axel van Kordelaar maakte Arwin van Soest de gelijkmaker. Van Kordelaar nam vervolgens zelf de 1-2 voor zijn rekening.

Na rust was het vooral SVL dat het spel maakte. De thuisploeg kwam na de 2-2 echter met tien man te staan. LRC nog niet profiteren. In de slotminuut raakte SVL nog de paal. "We moeten nu proberen van GRC 14 te winnen en dan zien we wel wat WNC gedaan heeft", zei Hilbers.