Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC blameert zich en vliegt uit beker

11 nov 2017, 18.40Verslag
Foto: Victor Kragten

SCHELLUINEN - LRC is uitgeschakeld in het bekertoernooi. Het twee klassen lager spelende Schelluinen was met 4-2 te sterk voor de eersteklasser. 

De thuisploeg stond halverwege al op een 3-0 voorsprong. "Allemaal foutjes bij ons", vond trainer Koen Janssen. "Maar aanvallend konden wij er ook niks tegenover zetten."

Embedded rich media on Twitter

Na rust zette LRC wel aan, maar kwam Schelluinen op 4-0. Sedan Ozan en Ansu Camara scoorden nog wel, maar Schelluinen bekert verder.

"Ansu miste nog drie open kansen, dus je kunt hem nog pakken ook", zag Janssen. "Maar dat was absoluut niet verdiend geweest, hoor. Schelluinen verdient de credits."

Dat LRC niet meer in het bekertoernooi zit, maakte Janssen niet veel uit. "Maar ik baal wel dat de jongens die vandaag een keer kans krijgen dit laten zien. Dan moet je juist het gras opvreten."