Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC niet opgewassen tegen Oranje Wit

09 feb 2019, 22.31Verslag

DORDRECHT – De 5-0 nederlaag van LRC bij Oranje Wit vertelde misschien niet het hele verhaal van de wedstrijd, maar trainer Rob Hilbers was realistisch. “We zijn niet helemaal weggespeeld, maar die cijfers staan er wel. Wij waren vandaag niet bij machte om dit tegen te houden.”

Zeker voor rust had LRC veel meer kans dan de 2-0 ruststand deed vermoeden. “We hebben in de eerste helft vier echt goede kansen gekregen, maar vandaag was Oranje Wit een stuk effectiever”, vond Hilbers. Nadat de thuisploeg op voorsprong kwam, viel in de eerste helft ook nog de 2-0. “Na die 1-0 waren zij dodelijk. Ze kregen twee kansen en raken een keer de paal en scoren. Na rust valt al snel de 3-0 en dan weet je dat het moeilijk wordt.”

LRC ging nog even met goede moed op zoek naar de 3-1. “Dan heb je maar één optie en dat is va banque spelen”, wist Hilbers. “We krijgen opnieuw een goede kans, maar missen die ook en dan is het eigenlijk klaar. Dat het nog 5-0 wordt, kan ik mijn ploeg niet eens verwijten. Dat heeft vooral te maken met de kwaliteit van Oranje Wit”, besloot Hilbers.