Michel Langerak boekt eerste zege met Kozakken Boys

01 dec 2018, 20.15Verslag

WERKENDAM – Interim-trainer Michel Langerak heeft zijn eerste winst binnen met Kozakken Boys. Het werd een belangrijke 3-0 in de zespuntenwedstrijd tegen FC Lienden. Daarmee ziet de positie op de ranglijst er ook weer wat florissanter uit.

Van hoog niveau was de wedstrijd zeker niet. Met name voor de rust was het heel matig wat beide ploegen lieten zien.

Kort voor de rust zette Leon Bot de Werkendammers op het goede spoor na een knappe actie en de 1-0.

Rode kaart
Na de rust volgde er meteen een tegenslag voor Kozakken Boys. Tim Eekman kreeg zijn tweede gele kaart en kon er dus met rood af.

Interim-trainer Michel Langerak pleegde wat omzettingen om zijn verdediging weer op orde te brengen. Sander Heesakkers kwam er in en Irvingly van Eijma werd naar de kant gehaald. Ondanks het ondertal maakte Gwaeron Stout er in de 91-ste minuut met een fraaie lob 2-0 van. In de vierde minuut van de blessuretijd schoot Bot nog een keer uit de slof. De sluitpost van FC Lienden pareerde de inzet, maar uit de rebound drukte Sanny Monteiro af voor de 3-0.

Embedded rich media on Twitter