Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Monsterscore Dussense Boys tegen Boeimeer (8-1)

02 dec 2018, 19.34Verslag

DUSSEN - Dussense Boys liet zondag een keer vuurwerk zien. De Dussenaren wonnen met maar liefst 8-1 van concurrent onderin Boeimeer. Daarmee maakte Dussense Boys zich meteen los van de gevarenzone en steeg naar de tiende plaats.

Harry Sassen zette de Dussenaren op het goede spoor met de 1-0. Binnen tien minuten was het al 3-0 door twee keer André Segeren. Bij de rust stonden de Dussenaren al op 5-0 door Bob Lemans en Lars Branderhorst.

Na de rust ging Dussense Boys vrolijk verder met de 6-0 en 7-0 van Bart de Rade. De 8-0 was voor Lars Stevens uit een strafschop. De Dussenaren redden ook nog de eer en de 8-1 voor Boeimeer met een eigen doelpunt van Mart van Mook.