Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nacompetitie Herovina zit er alweer op

01 jun 2019, 19.59VerslagUpdate

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De nacompetitie voor Herovina zit er alweer op. Bij derdeklasser IFC werd met 5-0 verloren. 
 

“Vooraf hadden we ons plan klaar en dan moet je tegen zo’n tegenstander ook wat geluk hebben”,zei trainer Glenn Calor. “Maar uiteindelijk doen onze eigen fouten ons de das om. Zij waren vandaag gewoon veel effectiever dan wij.” 
 
De eerste 25 minuten hield Herovina goed stand. Na een fout van doelman Rik Verploegh kwam de thuisploeg echter toch aan de leiding. “En toen moesten we al gaan forceren om dat goed te maken”, zei Calor. “En ons voetbal van achteruit zag er in die fase niet florissant uit.” IFC kwam voor rust ook nog op 2-0. 

(foto: Rick den Besten)

 
Na rust wilde Herovina meer druk naar voren zetten. Maar juist na het inbrengen van pinchhitter Maurice Schopenhouer ging het mis. “Hij stond net in het veld en toen maakten zij de 3-0. Toen was het klaar”, aldus Calor. De thuisploeg counterde nog naar 5-0. 
 
IFC speelt komende week op neutraal terrein tegen TSVV Merlijn om een plek in de derdeklasse.