-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nederlaag bij Haaften schaadt NOAD'32 nauwelijks

21 apr 2018, 21.09Verslag

HAAFTEN - Het verlies bij Haaften viel NOAD'32 rauw op het dak. Anderzijds was de winst van Haaften niet onverdiend, vond verslaggever Anton de Waal. Bovendien bleef verdere schade voor de koploper in de derde klasse uit aangezien ook achtervolger SV Capelle verloor bij Sleeuwijk.

NOAD’32 kwam achter na een vrije trap voor Haaften, die via de muur in het doel verdween. Vervolgens zorgde Julian Vos nog wel voor de 1-1. Net voor rust kreeg Haaften echter nog een strafschop, waarmee het 2-1 werd.

Embedded rich media on Twitter

Na de rust probeerde NOAD’32 het nog wel, maar de echte overtuiging was niet aanwezig. Ook het vizier bij Haaften kwam niet verder op scherp en zo bleef het 2-1.