Nederlaag met dubbele cijfers voor Cabauw

04 nov 2018, 22.50Verslag

Cabauw moest na de 2-1 zege een week eerder nu in en tegen Slikkerveer een 10-0 nederlaag incasseren.

Binnen tien minuten spelen stond de thuisclub al met 2-0 voor. Halverwege het eenzijdige duel stond het 5-0. ,,Ik heb wat omzettingen gedaan tijdens de rust,” vertelde Cabauw-trainer Rob Wolsleger, ,,maar de zesde goal viel al snel. Het kwaliteitsverschil was gewoon te groot. Met dit elftal moet ik het doen. We  kennen onze tekortkomingen. Tegen clubs als het nog puntloze Waddinxveense ASW en Erasmus moeten we de punten pakken.”

Cabauw staat met drie punten uit zevenduel op de twaalfde plaats. Eigenlijk staat al vast dat de Cabauwenaren na een halve competitie in een nieuw te vormen poule moet strijden voor lijfsbehoud.