Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nederlaag tegen Altena niet 'fataal' voor Woudrichem

18 mei 2019, 19.18Verslag
(foto: Rinus van Noorloos)

NIEUWENDIJK - Woudrichem liet het ook zaterdag bij Altena lelijk zitten. Maar wonderlijk genoeg staan de Woercummers nog steeds op de vierde plaats in de tweede klasse, goed voor een vervangende periodetitel. Dit omdat ook Roda Boys weer verloor, ditmaal van Pelikaan met 2-0.

Woudrichem begon wel goed aan het duel in Nieuwendijk. Het kwam halverwege de eerste helft ook verdiend op 0-1 na een poging van afstand van Tim Saaman.

Na de rust kreeg de wedstrijd een totaal ander beeld. Altena was scherper en dominanter. Het resulteerde in de 1-1 van Brian de Graaf. Invaller Tristan van Noorloos kwam nog tot de winnende 2-1. Met de winst heeft Altena nog een theoretisch kansje op de derde periodetitel.