Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nipt verlies voor SV Meerkerk bij Unitas-zondag

20 aug 2016, 21.35Verslag

GORINCHEM/MEERKERK – Volgens trainer Theo de Boon boekte zijn SV Meerkerk een prima resultaat. Tegen het in balbezit beter spelende Unitas leden de geelhemden een kleine 1-2 nederlaag.

“We kwamen snel brutaal aan de leiding. Bart Koomans ging er vandoor en speelde de vrijstaande Ruud Vink aan. Ruud werd neergetrokken en vervolgens benutte hij zelf de strafschop”, aldus De Boon.

Ook Unitas schoot raak vanaf elfmeter en trok de stand weer gelijk. De behoorlijk vernieuwde ploeg uit Gorinchem kwam vervolgens op voorsprong, na een rake kopbal uit een van de gevaarlijke corners. Iets voor rust maakte Ruud Vink zijn tweede goal: 2-2.

Foto: Jeroen de Bruin

Na de 3-2, halverwege de tweede helft, was de wedstrijd gespeeld. Unitas geloofde het wel en de bezoekers gaven enkele belangrijke spelers de nodige rust. “Een nuttige wedstrijd”, besloot De Boon.