Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

NOAD’32 laat wilskracht zien met 1-4 bij Heukelum

20 apr 2019, 21.24Verslag

NOAD’32 legt zich nog niet neer bij de degradatie. De Wijk en Aalburgers haalden zaterdag bij Heukelum uit met 1-4. Daarmee is NOAD’32 van de laatste plaats af en het naderde het Brederodes tot op een punt. Dat gaat dus nog spannend worden.

In Heukelum kwam NOAD’32 nog wel snel met 1-0 achter. Een tegenvaller dus. De Wijk en Aalburgers herstelden zich wel. Het leverde de 1-1 van Souffiane Bakkali op.

Na de rust had Heukelum wel optisch het overwicht. Waar de thuisploeg de kansen om zeep hielp, sloeg NOAD’32 uit een paar kansen wel toe. Bakkali scoorde de 1-2, Julian Vos de 1-3 en Mo Makhlouf de 1-4. Voor Heukelum bleef het bij een offday.