Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

NOAD’32 weer hekkensluiter na 0-3 verlies tegen Altena

11 mei 2019, 19.43Verslag
(foto: Rinus van Noorloos)

WIJK EN AALBURG - NOAD’32 bleef zaterdag in de problemen. De Wijk en Aalburgers konden weer de stap niet maken om uit de degradatieproblemen te geraken. Door de 0-3 nederlaag tegen het sterke Altena zijn de Wijk en Aalburgers weer hekkensluiter in de tweede klasse F, aangezien concurrent Zwaluwe wel de punten pakte tegen EBOH.

Voor de rust kreeg NOAD’32 in de eerste en laatste minuut nog twee dotten van kansen voor Matthijs Fitters, maar die miste. Aan de andere kant produceerde Nick van Wanrooij wel de 0-1 voor de Nieuwendijkers.

Embedded rich media on Twitter

Na de rust was NOAD’32 niet in staat om het Altena nog lastig te maken. De Nieuwendijkers liepen nog uit naar 0-3 door twee treffers van Van Wanrooij, die daarmee een valse hattrick op zijn naam schreef.

Embedded rich media on Twitter