Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nuttige driepunter Kozakken Boys bij GVVV

19 jan 2019, 22.07Verslag

Kozakken Boys behaalde zaterdag een nuttige driepunter bij GVVV met 0-1. De Werkendammers fristen daarmee het gemoed weer wat op na de zeperd een week eerder tegen Scheveningen en blijven in de middenmoot van de tweede divisie.

De 0-1 viel kort na half uur door invaller Don Bolsius, die de met een tik op de neus gewond geraakte Mark Veenhoven moest vervangen. Gwaeron Stout schoot in de richting van het doel en Bolsius was bij de tweede paal ter plekke om het verschil te maken.

Na de rust zette GVVV nog wel wat aan en even kwam de voorsprong in gevaar. Quentin Jakoba haalde de Veenendaalse inzet echter nog van de lijn. Vervolgens was Kozakken Boys weer aan zet. Drie keer kwam de voorzet van de opgekomen Tim Eekman, maar even zoveel keer verzuimde Ahmed el Azzouti om rust te brengen.

Komende zaterdag zal Azzouti wel de scherpte bij moeten slijpen. Dan moet Kozakken Boys op bezoek bij koploper AFC.

Embedded rich media on Twitter