Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Odijk zet Vianen flink in zijn hemd

12 mei 2019, 14.18Verslag

ODIJK – Tegen subtopper Odijk is Vianen van een koude kermis thuis gekomen: 5-1.

Zoals bijna steeds konden de tricolores in de beginfase niet alleen goed mee, ze waren zelfs de bovenliggende partij. Nadat de ploeg ongelukkig op achterstand was gekomen (1-0) lieten veel spelers de koppen hangen. De taken werden niet meer nagekomen met als gevolg dat Odijk bij rust al in veilige haven was: 3-0.

In een gezapige tweede helft was van goed voetbal geen sprake. Het enige Viaanse lichtpuntje  was dat Daan Elbertse, na een prima actie van Michel Akkerman, de eer met een afstandsschot redde. Odijk scoorde twee keer waardoor er een uitslag van 5-1 kon worden ingevuld.

“Er was duidelijk sprake van gebrek aan mentaliteit. Ik ben zwaar teleurgesteld in mijn spelers”, was de korte en bondige reactie van coach Marcel Akkerman.