Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ongekende weelde voor Jan van Arckel

08 okt 2018, 19.11Verslag

BUREN - Negen uit drie. Jan van Arckel haalde ook bij Buren de drie punten op (1-2 winst). Het was ook verdiend, vond  trainer Marco van Loon.

“We hebben de start niet gemist dit seizoen”, grijnsde Van Loon. “We hebben tegen Buren ook goed voetbal laten zien. In de eerste helft hadden we er wel eentje meer moeten maken.”

Het bleef voor rust bij een doelpunt van Thom de Looijer. Een voorsprong die de thuisclub voor de thee teniet deed. Na rust moest Jan van Arckel lang wachten op de 1-2. Het was in de 69e minuut dat Jeroen de Groot na goed voorbereidend werk van Niek van de Anker eindelijk raak mikte (1-2). 

Van Loon: “Vervolgens begon Buren opportunistisch te spelen. Veel lange ballen. Gelukkig hadden wij wel telkens de tweede bal. We hadden het toen wat slimmer aan moeten pakken. Op de counter hadden we verder weg kunnen lopen.”