Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ook Tricht gooit zand in de motor bij Wilhelmina’26

10 mrt 2018, 22.00Verslag

WIJK EN AALBURG - Bij Wilhelmina’26 lijkt er zand in de motor te komen na een goede reeks. Ging een paar weken terug al de wedstrijd verloren tegen Papendrecht in de slotminuten met 2-3, zaterdag was Tricht de Wijk en Aalburgers in de blessuretijd nog te glad af met de 2-3.

Voor de rust scoorde Johnny Schouten nog de 1-0 voor Wilhelmina’26. Met na de rust de 2-0 door Kevin van Esch leek er voor de Wijk en Aalburgers geen vuiltje meer aan de lucht.

In plaats van een grotere voorsprong werd het echter een kwartier voor tijd 2-1. Vervolgens scoorde Tricht uit een penalty ook nog 2-2. Het onheil was compleet met de 2-3 in de blessuretijd door Tricht.