Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ophemert houdt HRC’14 in bedwang

10 feb 2019, 19.47Verslag

OPHEMERT – Ophemert hield een punt over aan de wedstrijd tegen subtopper HRC’14.

Toch was routinier Albert Hootsen niet onverdeeld tevreden met dat resultaat. “Er had wel wat meer in gezeten. Voor rust speelden we gewoon goed, maar komen wel eerst op achterstand.” Die 0-1 werd door de thuisploeg nog voor de thee omgedraaid. Uit een corner van Enrico van Osenbruggen tikte Hootsen de 1-1 binnen. Na een combinatie met Kevin de Haan zette Damy Spies Ophemert zelfs op voorsprong.

Rode kaart
Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld, totdat Ophemert met tien man kwam te staan toen Van Osenbruggen rood kreeg. “Hij was te laat met een actie. De scheidsrechter vond het natrappen”, zei Hootsen.

Met tien man trok Ophemert nog een punt over de streep. “En daar kunnen we gezien dat laatste halfuur best tevreden mee zijn”, besloot Hootsen.