Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ophemert niet opgewassen tegen SBV

12 mei 2019, 19.10Verslag

OPHEMERT – Ophemert was niet opgewassen tegen SBV: 1-4.

Met een gehavende ploeg begon Ophemert nog wel aardig aan de wedstrijd. Kevin de Haan kreeg twee kansen, maar hij schoot beide keren net naast. “Als je op voorsprong komt, weet je nooit hoe zo’n wedstrijd gaat verlopen”, zei coach Albert Hootsen. “Maar nu gebeurde dat niet en heeft SBV gewoon verdiend gewonnen.”

Na de 0-2 ruststand ging doelman Remco Moret na rust in de fout bij het uitkappen van een speler: 0-3. Uit een van richting veranderde vrije trap van Enrico van Osenbruggen maakte Ophemert nog de 1-3, maar een resultaat zat er niet in. In de laatste tien minuten moest Ophemert met tien man verder. De twee beschikbare wissels waren al opgebruikt toen een speler geblesseerd uitviel. SBV maakte nog de 1-4.