Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ophemert weer na rust ruim langs Heerwaarden

14 apr 2019, 18.41Verslag

HEEREWAARDEN – Drie dagen na de 7-0 thuiszege van Ophemert op Heerewaarden was de uitbeurt bijna een kopie. Na weer een moeizame eerste helft, nam Ophemert na rust afstand: 0-6.

Ophemert speelde voor rust slordig en kwam niet verder dan 0-1. “We voetbalden tegen onszelf en leden veel teveel balverlies”, zei speler/coach Albert Hootsen, die zelf aan de basis stond van de 0-1. Uit een vrije trap van Hootsen kopte Damy Spies raak.

Na rust ging het beter. Ophemert werd in het zadel geholpen door een handsbal. Kevin de Haanzette de toegekende strafschop om in de 0-2. Via Enrico van Osenbruggen, DannyHekman, opnieuw Kevin de Haan en Dylan Groenveld maakte Ophemert het halvedozijn vol.