Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Pak slaag voor SV Lopik

11 mei 2019, 20.10Verslag

SV Lopik verloor met 8-1 van koploper FC De Bilt, die met nog twee duels te gaan de titel voor het grijpen heeft.

Na een snelle 2-0 achterstand kon Lopik voor rust goed stand houden. In de tweede helft zorgde invaller Floor Manschot voor de aansluitingstreffer. Toen direct daarna de 3-1 en 4-1 viel, was het over en uit voor Lopik.

,,Het zat ons deze wedstrijd niet mee,” aldus Lopik-trainer Bertus van Schaik. ,,Al snel haakten Jordy van den Berg en Melvin Lamens geblesseerd af. De eerste tegengoal viel uit een strafschop, toen Jacco Borst in een duel de bal ongelukkig tegen zijn arm kreeg. We liepen dus als snel achter de feiten aan. De aansluitingstreffer vlak na rust gaf ons enige hoop, maar die werd al snel teniet gedaan. We wisten dat we het dit seizoen moeilijk zouden krijgen in de tweede klasse na de onverwachte promotie. Vorig jaar stonden we rond deze tijd nog te juichen. Nu maken we de andere kant van de medaille mee. We kunnen de nacompetitie nog ontlopen, maar die kans is klein.”