Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Peursum-ONI gestaakt vanwege de harde wind

09 mrt 2019, 18.40VerslagUpdate

GIESSENBURG - De wind was spelbreker in Giessenburg: Peursum - ONI werd na 22 minuten bij een 1-0 tussenstand gestaakt wegens de wind.

De Brabanders hadden een penalty toegekend gekregen, maar de bal waaide telkens weg waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt zag om het duel te staken.

Embedded rich media on Twitter

"Dat heb je met kunstgras, hè", zei trainer Michel Roza. "Je kan niet even een polletje trappen om de bal tegen stil te leggen."

Het was balen voor Peursum, want de Giessenburgers zaten lekker in de wedstrijd. Twan Romeijn had zijn ploeg tegen de koploper zelfs op voorsprong gezet. Sjoerd de Boer was dicht bij een goal, maar zag zijn schot worden geblokt. De Brabanders raakten de lat en kregen dus een strafschop. De KNVB zal moeten aangeven hoe het duel nu verder moet gaan.

Embedded rich media on Twitter