Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Pieter Meijer schiet acht keer (!) raak

22 dec 2018, 18.30Verslag

Bergambacht boekte zaterdag in Rotterdam een 3-9 zege op Ommoord. Peter Meijer scoorde maar liefst acht keer.

Binnen twintig minuten had Meijer al een hattrick op zijn naam staan, voordat de thuisclub wat terug kon doen.

Dennis Hordijk doorbrak de Meijer-reeks, waarna Ommoord nog een keer tegenstribbelde. ,,Het was een Pieter Meijerdag vandaag,” merkte Bergambacht-trainer Bert Potuyt lachend op. ,,Zijn medeaanvallers Twan Schmidt, Erik Kuiper en Etienne van den Heuvel vonden hem moeiteloos. Er zat veel beweging in de hele ploeg en na rust kwam Ommoord er niet meer aan te pas. Pieter Meijer schroefde zijn doelpuntentotaal flink op.”

,,Zoveel keer scoren in een wedstrijd is me nog nooit gelukt,” aldus de Bergambachtenaar. ,,Het ging ook erg gemakkelijk. De meeste keren stond ik ‘gewoon’ op de goede plek. Bij mijn laatste treffer schoten al mijn ploeggenoten in de lach. Max Bakker schoot de bal keihard op doel. Laat ik er nou net mijn voet nog tegenaan kunnen zetten.”