Pijnlijk verlies koploper Sleeuwijk tegen Vuren

13 apr 2019, 19.13Verslag

SLEEUWIJK - Bij koploper Sleeuwijk komt er meer en meer zand in de motor. De manschappen van trainer Pieter Tuns gingen zaterdag pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Vuren met 1-2. Daarmee is het verschil met achtervolger SC Everstein nog maar twee punten.

“Het was een slechte wedstrijd”, moest trainer Tuns bekennen.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Voor de rust kwam Sleeuwijk nog wel op 1-0 door Barry Ruitenberg, maar het kon niet overtuigen. Vuren kwam na de rust uit een vrije trap terug tot 1-1.

Vervolgens kabbelde de wedstrijd naar het einde. In de blessuretijd sloeg Vuren toe met de 1-2 door Luuk van Vliet en was de zeperd voor Sleeuwijk compleet.

Komende zaterdag wacht weer een zware wedstrijd tegen SV Capelle.