Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Pijnlijke oefennederlaag SVW tegen Haaften (1-5)

07 jan 2018, 00.37Verslag

GORINCHEM - SVW is in 2018 op dezelfde voet doorgegaan als het in 2017 was geëindigd. In het eerste oefenduel na de winterstop gingen de streepjes met pijnlijke cijfers onderuit tegen middenmoter uit de derde klasse Haaften. Na afloop van dit oefenduel maakte trainer Frans Ceton bekend dat hij de club aan het eind van het seizoen zal verlaten.

De streepjes begonnen nog wel scherp aan de wedstrijd, want binnen 5 minuten stuitte Fitim Meha op de doelman en Hicham Farhou zag zijn poging over de lat heen gaan. Aan de andere kant was de eerste aanval wel meteen raak. Johnny Noorthoek schoot beheerst in de verre hoek binnen: 0-1.

SVW repareerde de schade snel nadat Farhou werd weggestoken door Meha sleepte hij de bal langs de doelman en schoof de bal in het lege doel: 1-1.

Na het half uur kwam Haaften wederom op voorsprong. Sam Onink krulde de bal in de lange hoek de winkelhaak in: 1-2. Thijmen Gerringa raakte nog de lat en aan de andere kant schoot Kenny Lagendijk een vrije trap net naast.

Speeltuin
Na de rust waande Haaften zich in een speeltuin. Het kon als een mes door de boter snijden in het centrum van de streepjes. Net na rust speelde Haaften een man meer situatie nog niet goed uit. Op het uur viel het doelpunt wel. Elwin Lammers taste mis waardoor Noorthoek kon scoren, dezelfde Noorthoek voltooide nog geen minuut later zijn hattrick: 1-4. De vijfde treffer liet niet lang op zich wachten en weer Noorthoek was de doelpuntenmaker. 

Het was niet eens geflatteerd. Tien minuten voor tijd raakte eerst Jordy Perdon de lat en in de rebound schoot matchwinner de bal op de paal. 

Een minuut later ging de bal op de stip nadat Farhou werd neergehaald. Hicham Farhou ging zelf achter de bal staan maar zag zijn inzet gestopt worden door de doelman. 

Denzel Libretto pakte vlak voor tijd nog een rode kaart. Scheidsrechter Jester Francisca die veelvuldig (onnodig) met de spelers in discussie ging gaf de aanvaller binnen een minuut twee keer geel voor praten. 

Al met al een pijnlijke nederlaag voor de streepjes die een zeer moeizaam seizoen doormaken. Volgende week volgt het volgende oefenduel tegen Sleeuwijk. Op Sportpark Molenburg wordt er om 14:30 uur afgetrapt.

12. 0-1 Johnny Noorthoek
19. 1-1 Hicham Farhou
36. 1-2 Sam Onink
58. 1-3 Johnny Noorthoek
60. 1-4 Johnny Noorthoek
65. 1-5 Johnny Noorthoek

Bijz: Hicham Farhou ziet strafschop gekeerd worden (82’)
Rood: Denzel Libretto (2x geel 88’)

(verslag en foto: Ronald Tukker, SVW)