Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Pijp is helemaal leeg bij SC Everstein

18 mei 2019, 21.05Verslag

EVERDINGEN – Na de ontluisterende 1-3 nederlaag tegen SV BLC kan SC Everstein fluiten naar de nacompetitie.

Los van de eerste tien minuten, toen de thuisclub uitsluitend op de helft van de Bosschenaren was te vinden, gaven de roodhemden niet thuis. Na twaalf minuten namen de gasten de leiding en die klap is SC Everstein niet meer te boven gekomen. Er zat geen lijn, vernuft en fantasie in het spel. Dat de treffer van Luuk van de Harst na ruim een half uur werd afgekeurd werkte ook niet mee.

Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie

Acht minuten voor rust werd een schot van Simon van Zante half gekeerd door de doelman van BLC, waarna Sven de Blok de bal van dichtbij intikte: 1-1. Kort daarna knalde een speler van de bezoekers de bal op de lat.

Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie

Na rust bleef SC Everstein uitermate zwak voetballen. Op het kwartier lieten twee verdedigers zich in de luren leggen door een Bossche aanvaller die daarna scoorde met een schot uit de tweede lijn: 1-2. De thuisclub zette er niet meer tegenover dan enkele slappe afstandsschoten. Met nog twintig minuten op klok deelde SV BLC de genadeklap uit: 1-3.