Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Pijp is leeg bij Nieuw-Lekkerland

18 mei 2019, 18.55Verslag

NIEUW-LEKKERLAND - Nieuw-Lekkerland smacht al een aantal weken naar het einde van de competitie. Ook het optreden in de thuiswedstrijd tegen Geinoord bracht in dat beeld geen verandering. De door personele problemen gekwelde groenwitten verloren met 0-2.

"Twee goals uit persoonlijke fouten", vond trainer Maarten van Gastelen. "De eerste viel al na een minuut of drie, de tweede na een half uur. We hadden niet de power om het nog recht te trekken. Met andere woorden: de pijp is leeg. Volgende week nog één wedstrijd en daarna kunnen we ons gaan opladen voor het nieuwe seizoen, waarin we met enkele nieuwe spelers erbij mee hopen te voetballen om één van de prijzen."